cropped-Privat-Sygepleje-logo.png

Privat sygepleje i Holte

Privat sygepleje i Holte

En tilpasset tilgang til sygepleje

Privat sygepleje i Holte indebære en tilpasset og individuel tilgang til sygeplejen. Derfor kan det være oplagt at overveje privat sygepleje i situationer hvor du eller din kære står over for et sværtog komplekst sygdomsforløb. Privat sygepleje kan for eksempel være et hospice i eget hjem, terminal pleje eller en smertelindrende palliativ sygepleje. Det kan også være hjælp til personlig pleje, rehabilitering efter en større operation eller håndtering af medicin. Privat sygepleje kan ydermere være en uvurderlig omsorg og støtte til både patienten og pårørende.

Privat sygepleje dækker et bredt spektrum af sygeplejeydelser. Det kan derfor også indebære døgnpleje til ældre i eget hjem, parkinsons patienter eller demensramte patienter. Hvis du eller din kære går med overvejelser om at vælge privat sygepleje, vil I kunne opleve en personlig og fleksibel, personlig og professionel tilgang til plejen. Privat sygepleje er en klar fordel for de patienter, der ønsker at forblive i eget hjem med velkendte og trygge rammer.

Står du i en situation hvor der er behov for en privat sygeplejerske i Holte, Hellerup eller Hillerød, så kan du finde mere information længere nede i artiklen. Du vil blandt andet kunne læse mere om, hvad privat sygepleje er, hvilke fordele der er ved privat sygepleje og de økonomiske overvejelser der er i forbindelse med valget, af en privat sygeplejerske i Holte og omegn.

Aflastning, tryghed og en forbedret livskvalitet

Nære pårørende spiller ofte en central rolle i plejen, hvis et familiemedlem er syg. Familiens omsorg er uvurderlig, men for de pårørende til et familiemedlem der er syg, kan det være fysisk og følelsesmæssigt udmattende, at påtage sig plejeopgaven i en længere periode.

Den vigtigste opgave for de pårørende bør i stedet være at skabe ro og nærvær hos patienten i en ellers udfordrende og svær tid. Det betyder ofte meget for den syge, at have familien nær. Derfor kan privat sygepleje være et godt valg for at aflaste nære pårørende. På den måde har de pårørende mulighed for at tage en pause, genoplade og være til stede.

Som en del af den private sygepleje er der et øget fokus på patientens livskvalitet. Det ses ofte, at en forbedret livskvalitet bidrager til et mere nænsomt forløb, uanset om sygdomsforløbet har en god eller trist afslutning.

Med privat sygepleje sikrer du og din kære, at der er tid nok til at opfylde patientens behov og ønsker. Det kan for eksempel være at patienten ønsker at gå en tur, læse ugens avis, spise god mad eller at tage ud og handle ind. Nogle patienter oplever livskvalitet i hverdagen, når den er præget af rutiner, meningsfuldhed og selvstændighed. Andre oplever livskvalitet ved at køre en tur i det danske land. Fælles for det hele er, at en forbedret livskvalitet ofte er en del af den private sygepleje.

Praktiske overvejelser i forbindelse med valget af privat sygepleje

Som pårørende kan det være svært at træffe beslutningen om privat sygepleje. Der er mange aspekter og muligheder der skal undersøges. Derudover kan det også være svært for patienten at indse, at der er behov for privat sygepleje, men uanset om der er behov for døgnpleje, terminal pleje, hospice i eget hjem eller hjælp til patienter der er ramt af for eksempel parkinson sygdommen, kan privat sygepleje være en uvurderlig hjælp.

Det kan være udfordrende at finde det rette bureau der tilbyder privat sygepleje. Derfor kan det være en fordel for dig, som pårørende, at starte med at søge efter bureauer på Google. Du kan blandt andet søge efter ”Privat sygepleje” eller ”Privat sygeplejerske”, eller den aktuelle sygdom, som fx Parkinson, demens eller lignende. Herefter kan du kigge forskellige websites igennem eller læse anbefalinger fra andre, der har stået i samme situation. På den måde kan du hurtigt få et indblik i hvordan det pågældende sygeplejebureau arbejder, og dermed vurdere om det er passende for jer. Som pårørende kan du med fordel også kontakte interessante bureauer. Mange sygepleje bureauer tilbyder en uforpligtende samtale inden opstart af forløbet.

Hvordan foregår forløbet i privat sygepleje?

Når du og din kære har fundet det privat sygeplejebureau, der passer til jer, begynder plejeforløbet typisk med en omhyggelig vurdering af patientens behov og den aktuelle situation. På baggrund af vurderingen udarbejdes en individuel plejeplan for patienten. Den individuelle plan udvikles i tæt samarbejde med patienten, de pårørende og andre relevante sundhedsfaglige eksperter, som for eksempel patientens læge.

Én af fordelene ved privat sygepleje er, at patienten har en fast, privat sygeplejerske til rådighed. Med en fast sygeplejerske skabes der en kontinuitet og genkendelig og det bidrager til en øget tryghed hos både patienten og de nære pårørende. Den faste sygeplejerske har samtidig mulighed for at overvåge patientens velbefindende og dermed opdage eventuelle symptomer på komplikationer eller forværring i en tidlig fase.

Hvad koster privat sygepleje i Holte?

Med hensyn til de økonomiske overvejelser ved privat sygepleje, kan priserne variere afhængigt af flere faktorer. Derfor aftales prisen med det valgte sygeplejebureau oftest først efter vurderingen af behov og plejeforløbets varighed.

Prisen kan for eksempel afhænge af antallet af timer, typen af pleje (for eksempel dag- eller natpleje) og den samlede varighed af plejeforløbet. Det er dog værd at bemærke, at som privatperson betaler man ikke moms for private sygeplejeydelser, hvilket kan bidrage til en mere overkommelig økonomisk byrde.

Du kan læse mere om hvad privat sygepleje vil koste her.

Privat sygepleje i nærheden af Holte

Det er forskelligt fra bureau til bureau, hvor i landet der tilbydes privat sygepleje. Nogle sygeplejebureauer tilbyder en landsdækkende sygepleje, mens andre sygeplejebureauer kun tilbyder privat sygepleje i lokalområdet omkring deres virksomhedsadresse.

Hvis du bor i Nordsjælland er det for eksempel muligt at finde et privat sygeplejebureau nær Allerød, Charlottenlund eller Hørsholm. Bor du på Fyn vil det for eksempel være muligt at finde en privat sygeplejerske nær Svendborg eller en privat sygeplejerske i Odense.

Hvis du bor i Jylland er det muligt at få privat sygepleje i Skanderborg eller en privat sygeplejerske i Fredericia. Der er også mulighed for privat sygepleje i mange andre dele af landet, såsom for eksempel privat sygepleje i Egedal, Dragør, Solrød eller privat sygepleje i Virum.

Du kan blandt andet finde en privat sygeplejerske i Holte via det landsdækkende sygeplejebureau Privat Sygeplejerske ApS.

Kontakt os for at høre mere om privat sygepleje

Valget af privat sygepleje kan være omstændigt og følelsesmæssigt svært for både pårørende og patienten. Hvis du ønsker yderligere information eller har spørgsmål som ikke blev besvaret, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hos privatsygepleje.dk står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.